5 Perfect Day Trips from Buenos Aires
Argentina,  Buenos Aires,  Latinamerika,  Rejse

5 populære dagsture fra Buenos Aires

Tilføj en dagstur fra Buenos Aires til din rejseplan for Buenos Aires og opleve en anderledes side af Buenos Aires.

I den her blog post vil jeg gerne dele 5 perfekte dagsture fra Buenos Aires med dig. Hver af dem har noget forskelligt at tilbyde. Så der er næsten helt sikker noget for en hver smag!

Det bedste af det hele er, at de fleste af destinationerne kan let tilgå med offentlig transport – enten tog eller bus – fra centrum af Buenos Aires. Så du kan tage afsted om morgenen og være tilbage igen samme eftermiddag.

Lad os kigge noget mere på de 5 perfekte dagsture fra Buenos Aires!

Disclosure: Nogle af linkene herunder er affiliate links. Det betyder at, uden nogen ekstra omkostninger for dig, vil Becci Abroad tjene en lille kommission, hvis du foretager et køb via et af disse links. Det hjælper med at betale udgifterne til sitet. 

En guide til de bedste dagsture fra Buenos Aires

Tigre Deltaet

Tigre Deltaet er en sikker vinder som en dagstursdestination fra Buenos Aires for både lokale og turister. Tigre er også helt klart en af mine favoritdestinationer til at komme ud af Buenos Aires.

Den lille by, Tigre, ligger omkring 28 km nord for centrum af Buenos Aires ved udmundingen af det enorme Paraná Delta.

Deltaet består for det mest af små øer og vådområder, hvor der kun er adgang med båd. Det gør Tigre til det perfekte sted for bådture og andre vandsportsaktiviteter.

Her er nogle af højdepunkterne som du bør besøge i Tigre:

 • Tag på en bådtur på Tigre Deltaet
 • Udforsk Tigres lille kunstdistrikt, Boulevard Saenz Peña
 • Tjek håndværks- og souvenirbutikkerne i Puerto de Frutos ud
 • Besøg det lokale kunstmuseum, Museo de Arte Tigre

Det er superlet at komme til Tigre fra Buenos Aires. Der er nemlig et regionaltog, der forbinder Tigre med Buenos Aires.

Læs mere om Tigre Deltaet!

La Plata

La Plata er hovedstaden i Buenos Aires provinsen, hvilket er den provins som ligger rundt om Buenos Aires by. Med regionaltoget tager det kun omkring en time fra Buenos Aires til La Plata. Så det kunne bare ikke være en nemmere destination for en dagstur fra Buenos Aires.

La Plata er den fjerde største by i Argentina, men den er ikke så kendt af udenlandske turister. Men der er stadigvæk et besøg værd!

Her er nogle af højdepunkterne som du bør besøge i La Plata:

 • Katedralen (den største i Argentina),
 • Le Corbusier Huset (det eneste hus af den kendte arkitekt Le Corbusier i Sydamerika)
 • Det store naturhistoriske museum, Museo de la Plata.

Læs mere om La Plata!

Mataderos market

Mataderos market, eller Feria de Mataderos på spansk, er et søndagsmarked hvor du kan opleve traditionelt argentinsk håndværk, mad og folkedans.

Feria de Mataderos er det perfekte sted at tage hen hvis du kun har tid til en hurtig dagstur fra Buenos Aires. For faktisk er det slet ikke uden Buenos Aires!

Mataderos markedet ligger nemlig i Buenos Aires nabolaget af samme navn, Mataderos. Men siden Buenos Aires er en stor by, er det bedst at sætte en hel dag af til tage på markedet.

Vær opmærksom på, at markedet kun er åbent på søndage fra april til december.

Læs mere om Feria de Mataderos!

BECOME FLUENT IN ANY LANGUAGE

San Isidro

Hvis du gerne vil ud på en utraditionel dagstur fra Buenos Aires, hvor få international rejsende tager til, så er San Isidro stedet, hvor du skal tage hen!

Byen San Isidro ligger op af kysten nord fra Buenos Aires med et smukt udsyn udover floden, Río de la Plata. San Isidro er grundlagt i 1784 og byen har et hyggeligt historisk bycentrum med gamle herskabsboliger og smukke haver.

Her er nogle af højdepunkterne som du bør besøge i San Isidro:

 • Den nygotisk katedral
 • Villa Ocampo (den argentinske forfatter Victoria Ocampos smuk herskabsbolig)
 • Parkerne med udsyn til floden
 • Pueyrredón Museet (et museum og traditionel argentinsk estancia).

Læs mere om San Isidro!

San Antonio de Areco

San Antonio de Areco er en af de ældste landsbyer i Buenos Aires provinsen og blev grundlagt i 1730. San Antonio de Areco er det perfekte sted af besøge, hvis du gerne vil opleve en autentisk argentinsk landsby.

Landsbyen spillede en vigtig rolle i at bringe den argentinske gaucho kultur ind i argentinsk populær kultur. Landsbyen er nemlig omdrejningspunktet for historien om en gauchos liv i bogen, Don Segundo Sombra, skrevet af den argentinske forfatter Ricardo Güiraldes.

Her er nogle af højdepunkterne som du bør besøge i San Antonio de Areco:

 • Besøg en lokal gård, eller estancia, og prøv traditionel argentinsk grillmad (asado) og oplev argentinsk folkedans
 • Oplev det historiske bycentrum
 • Få en drink på Viejo Boliche Bessonart
 • Spis chokolade fra La Olla de Cobre

Imens det er en lille smule ambitiøst at gøre San Antonio de Areco til en dagstur fra Buenos Aires, så er det stadigt muligt – hvis du ikke har noget imod at stå tidligt op og komme sent tilbage til Buenos Aires.

Læs mere om San Antonio de Areco.

Hvilke af de her dagstur destinationer fra Buenos Aires er din favorit? Har du besøgt nogle af dem? Eller planlægger du at besøge en af dem? Del gerne sine tænker og erfaringer i kommentarerne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.