The Best Viewpoints in Buenos Aires
Argentina,  Buenos Aires,  Latinamerika,  Rejse

De 6 bedste udsigtspunkter i Buenos Aires, Argentina

Kunne du tænke dig at opleve Buenos Aires fra oven? Den argentinske hovedstad kan byder på nogle fantastiske udsigtspunkter, som du ikke bør gå glip af, hvis du besøger byen.

Hvis du planlægger en tur til Buenos Aires, så læs med og opdrag 6 af bedste udsigtspunkter i Buenos Aires. Hver især tilbyder et fantastisk panorama af den argentinske hovedstad.

Læs mere nedenfor, og tjek kortet over, hvor du kan finde dem! 

Gør dig klar til at se Buenos Aires fra en helt ny vinkel!

Disclosure: Nogle af linkene herunder er affiliate links. Det betyder at, uden nogen ekstra omkostninger for dig, vil Becci Abroad tjene en lille kommission, hvis du foretager et køb via et af disse links. Det hjælper med at betale udgifterne til sitet. 

Rejseguide til Buenos Aires: De bedste steder at opleve Buenos Aires fra højderne

This map was made with Wanderlog, a road trip planner app on iOS and Android

#1 Udsigtspunktet Galería Güemes

Beliggende i det centrale Buenos Aires finder du Galería Güemes, en indkøbsarkade, der giver adgang til udsigtspunkt af samme navn, Mirador Galería Güemes. Fra udsigtspunkts 16. sal kan du opleve en af ​​de bedste udsigter over Buenos Aires.

Du bliver nødt til at gå op ad nogle trapper for at nå det sidste stykke til toppen. Men udsigten det hele værd. Fra toppen føler man det som om, at man har hele Buenos Aires for sine fødder.

Den smukke arkitektur i shoppingarkaden er også et besøg værd. 

Vær opmærksom på, at der er to tårne i Galería Güemes. For at komme op til udsigtspunktet skal du finde Torre Mitre eller oversat Mitre tårnet.

Udsigtspunktet er åbent fra mandag til fredag ​​fra 10.00 til 13.00 og 14.00 til 16.40. Tjek den aktuelle entrepris på deres hjemmeside.

Beliggenhed: Florida 165, Buenos Aires

#2 Barolo Paladsets terrasser

El Palacio Barolo eller Barolo-paladset er en af de mest ikonisk bygning i Buenos Aires. Samtidig tilbyder en af de bedste udsigtpunkter i Buenos Aires.

Du kan opleve udsigterne fra paladsets terrasser ved at bestille en guidet tur eller reservere bord på Salon 1923, en café beliggende på 16. sal.

Den guidede tur tager dig til Barolo-paladsets højeste punkt, fyrtårnet. Men turene er normalt ret dyrere og ikke særlig gode.

Caféen Salon 1923 tilbyder en fantastisk udsigt fra deres to tagterrasser. Selvom den kulinariske oplevelse måske ikke er den bedste af slagsen.

Beliggenhed: Avenida de Mayo 1370, Buenos Aires

#3 Dome Rooftop Bar på Hotel Tango de Mayo

Dome Rooftop Bar på Hotel Tango de Mayo er en tagterrasse med en fantastisk udsigt over Buenos Aires.

Hotellet ligger lige ved siden af ​​Barolo-paladset. Deres terrasse er ikke lige så højt oppe som Barolo paladsets terrasser, så er det stadig et besøg værd.

På Hotel Tango de Mayo er deres indretning inspireret af Argentinas kendte dans, tangoen. Terrassen er en tapasbar med cocktails, vine, fingermad og meget andet.

Dome Rooftop Bar er åben fra september til cirka maj fra kl. 18.00 til midnat. Tjek deres hjemmeside for flere detaljer og reservationer.

Beliggenhed: Avenida de Mayo 1396, Buenos Aires

#4 Det engelske tårn

Det engelske tårn er et klokketårn fra 1916 beliggende i Retiro-kvarteret i Buenos Aires. Det ligger lige foran Retiro-togstationen og på grænsen til Buenos Aires’ indre by, kendt som Microcentro.

Observationsdækket er placeret lige under tårets store ur og giver en fantastisk udsigt, som er værd at opleve.

Heroppefra har du udsigt over Retiro togstationen, San Martin Park, og Avenida Leandro N. Alem, som er en af ​​de travleste gader i Buenos Aires.

Klokketårnet er kendt som både Torre de los Ingleses og Torre Monumental. Førstenævnte, fordi det var en gave fra de britiske interesseorganisationer i Buenos Aires. Sidenhen skiftede det navn til de sidstenævnte.

Klokketårnet er åbent fra mandag til fredag ​​fra 10:30 til 16:00. Og på lørdage, søndage og offentlige argentinske helligdage fra 9:30 til 18:00. Læs mere her (link på engelsk).

Beliggenhed: Plaza Fuerza Aérea Argentina, Avenida Doctor José María Ramos Mejía 1315, Buenos Aires

#5 Cocktailbar Trade Sky Bar

Trade Sky Bar er endnu et af de gode udsigtspunkter i Buenos Aires. Det er en cocktailbar beliggende på 19. og 20. etage af en bygning på Avenida Corrientes i det centrale Buenos Aires.

Herfra kan du nyde panoramaudsigten over Buenos Aires imens du drikker et glas vin eller en cocktail. 

Du kigge hele vejen ned af Avenida Corrientes mod det ikoniske vartegn i Buenos Aires, El Obelisco. Til den anden side kan du se over på det eksklusive kvarter Puerto Madero og hele vejen hen til floden, Rio de la Plata.

Det er nødvendigt at reservere bord på forhånd, hvilket du kan gøre på Trade Sky Bars hjemmeside.

Beliggenhed: Avenida Corrientes 222, Buenos Aires

#6 Udsigtpunktet El Chalecito Mueblería Díaz

Hvis du kunne tænke dig at udforske et af Buenos Aires’ skjulte udsigtspunkter, så er det her udsigtspunkt helt sikkert noget for dig! 

På hjørnet af Avenida 9 de julio og Avenida Corrientes lige ved Obelisken, ligger der et lille hus på toppen af ​​et af højhusene. Fra her har du en unik og fascinerende udsigt over det centrale Buenos Aires

El Chalecito Mueblería Díaz – eller oversæt Møbelbutikken Díaz’ lille landsted – hedder dette særlig udsigtspunkt i det centrale Buenos Aires. Udsigtspunktet er også kendt som “det lille hus i himlen”.

Bemærk dog, at stedet kun har begrænset adgang for besøgende. Og besøg er kun på spansk.

Historien bag det lille hus på himlen

Historien bag det lille hus på toppen af et højhus er faktisk ret interessant. Det lille hus tilhørte Rafael Díaz, ejeren af ​​møbelbutikken Mueblería Díaz. Møbelbutikken plejede at have udstillingslokaler i højhuset under det lille hus.

Rafael Díaz selv boede uden for Buenos Aires byen. Dog havde han fået etablerede udstillingslokaler til sin møbelbutik på det lukrative addresse på Avenida 9 de julio.

Desværre gjorde den centrale beliggenhed det umuligt for ham at tage hjem til frokost med sin familie og en hurtig siesta midt på dagen. Så i stedet besluttede han at få lavet en kopi af hans landsted oven på udstillingslokalerne!

Rafael Díaz var en spansk immigrant, der flyttede til Buenos Aires i begyndelsen af ​​1900-tallet. Han ønskede at forfølge den amerikanske drøm. Drømmen gik i opfyldelse, og han fik stor success med sit møbelbutikimperium, der ragte sig over hele Sydamerika.

Møbelbutikken Díaz’ lille landsted på Avenue 9 de julio blev bygget i 1926. Stedet blev brugt af Díaz og hans familie indtil 1985, når Møbelbutikken Diaz lukkede sine døre. I 2014 blev huset erklæret som et lokalt kulturarv i Buenos Aires. I 2021 åbnede det sine døre for offentligheden for første gang.

Besøg på Møbelbutikken Díaz’ lille landsted er en sjælden mulighed. Hold øje med hvornår Buenos Aires Secreta har nye ture (turerne er kun tilgængelig på spansk).

Beliggenhed: Sarmiento 1113, Buenos Aires

Hvilket af disse udsigtspunkter i Buenos Aires kunne du tænke dig at besøge? Eller har du besøgt et udsigtspunkt i Buenos Aires, som ikke er på listen? Del dine tanker og viden nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.