Spanien,  Barcelona,  Europa,  Rejse

Venindetur til Barcelona: Den perfekte 4-dags rejseplan

Barcelona er en ideel destination for en rigtig venindetur med sin kombination af smukke strande, kulturelle vartegn og lækker mad.

Året rundt byder vejret i Barcelona på et mildt klima, adgang til stranden lige midt i byen, arkitektur i verdensklasse, gode muligheder for at shoppe og spise ude samt et pulserende natteliv.

Så hvis du og dine veninder leder efter en destination for jeres næste weekendtur kun for piger eller måske en destination for en Polterabend, så bør I helt klart overveje en tur til Barcelona!

For nylig besøgte to af mine gamle venner fra Danmark mig her i Barcelona. Ud af deres besøg fik jeg ideen til at sammensætte denne rejseplan for en tøsetur til Barcelona.

Nogle af aktiviteterne i denne rejseplan er præcis, som vi gjorde dem, mens andre er mine egne personlige tilføjelser efter at have boet i Barcelona i næsten 1 år.

Så tag i dine veninder under armen, og smut til Barcelona på en uforglemmelig venindetur!

En rigtig venindetur til Barcelona: Sådan tilbringer du 4 dage i Barcelona med dine veninder

Disclosure: Nogle af linkene herunder er affiliate links. Det betyder at, uden nogen ekstra omkostninger for dig, vil Becci Abroad tjene en lille kommission, hvis du foretager et køb via et af disse links. Det hjælper med at betale udgifterne til sitet. 

Hvorfor skal du vælge Barcelona til din venindetur?

Barcelona er det bedste sted for en rigtig venindetur, fordi der er noget at lave for enhver type rejsende!

Du og dine veninder kan både hænge ud på stranden, gå på museum, udforske de lokale butikker, og vandre brostensbelagte gader i den gamle bydel, det gotiske kvarter. Barcelona har det hele!

En anden grund til, at du bør vælge Barcelona til din venindetur er, at vejret i Barcelona er behageligt og mildt året rundt. Vintrene er milde og temperaturerne kommer næste aldrig under frysepunktet, mens somrene kan blive virkelig varme.

I min mening, er det perfekte tidspunkt at besøge Barcelona er om foråret eller efteråret. På de tidspunkter er vejret perfekt til, at du og dine veninder kan nyde de mange udendørs aktiviteter, som byen byder på.

Hvis du er på udkig efter ekstra eventyr, kan du også tage på en vandretur til bjergene og nyd udsigten derfra.

Bortset fra perfekt vejr byder Barcelona også på en meget effektivt og letanvendeligt offentligt transportsystem. Det er nemt at navigere i byen og udforske dens mange attraktioner, fra de smukke strande til den ikoniske Park Güell.

For at toppe det hele vil Barcelonas madscene helt sikkert få dig til at ønske at vende tilbage efter mere. Fra trendy barer til små lokale tapasrestauranter, så er der noget for enhver smag i Barcelona.

De bedste anbefalinger til din Barcelona-venindetur

Hvis du rejser i en stor gruppe for din venindetur til Barcelona, ​​så husk at booke billetter til seværdigheder og reserver borde på restauranter i forvejen.

Barcelona er en populær destination for mange mennesker, og det lægger pres på byen.

Vi var kun tre, da mine venner besøgte, og vi måtte stadig springe planen om at tage til Park Güell den første dag over, fordi billetterne var udsolgt. Og de besøgte ikke engang i højsæsonen!

Hvor skal du bo i Barcelona på din venindetur?

Barcelona tilbyder en bred vifte af stilfulde hoteller og komfortable lejlighedshoteller med separate værelser, så I kan få mest muligt ud af dit ophold uden at skulle dele værelse.

Hvor du vælger at bo i sidste ende afhænger af dine egne præferencer og budget til Barcelona-turen.

Når du planlægger din veninde, skal du huske på, at de fleste tourister vælger at bo i det centrale Barcelona omkring det gotiske kvarter og El Born for at være tæt på de vigtigste seværdigheder i Barcelona. Disse områder er dog også nogle af de mest overfyldte områder i Barcelona.

Hvis du foretrækker et mere roligt område til din overnatningssted, kan du overveje områder lidt væk fra centrum. Graciá er en anden populær mulighed for overnatning.

Det er dog et faktum, at der altid er MANGE turister i Barcelona året rundt.


Oplevelser i Barcelona: Hvad skal du opleve i Barcelona på din venindetur?

Der er så mange ting at opleve i Barcelona, ​​at det er umuligt at se alt på en weekend. Nedenfor er mine forslag til hvordan du tilbringer en lang weekend i Barcelona med dine veninder.

Barcelona tilbyder en perfekt blanding af afslapning, underholdning og kulturelle oplevelser, hvilket gør det til en uforglemmelig destination.

Afhængig af temperament og interesser i din venindegruppe, kan du ændre forslagene i rejseplanen rundt. Hvis nogle af dine piger er mere interesserede i aktive aktiviteter, er der masser af alternative aktiviteter og dagsture for at udforske de omkringliggende bjerge.

Da mine veninder og jeg foretrækker en mere kulturelle udflugt med tid til et glas vin eller sangria hist og her, afspejler rejseplanen vores præferencer!

Brug kortet nedenfor til at følge med på Barcelona-rejseplanen.

Lad os komme igang!

Dag 1: Velkomst og solnedgang ved Barcelonas Promenade

Velkommen til Barcelona!

Tag metroen eller en taxa fra Barcelonas lufthavn, el Prat, til dit overnatningssted for at checke ind og stille dine tasker inden du tager ud for at udforske smukke Barcelona.

Da forsinkelser er hyppige for fly, og du skal bruge en tidsreservation for de fleste seværdigheder i Barcelona, så lad os starte din veninde weekend i Barcelona  med en gratis udendørs aktivitet: at udforske Barcelonas Promenade og Barceloneta Stranden!

Barcelona Promenade

Barcelonas solnedgang ved det ikoniske Barcelona Promenade er en virkelig magisk oplevelse! Med Middelhavet på den ene side og byen på den anden side byder promenaden på en perfekt blanding af natur og urban charme.

Barcelona Promenade ligger i Barceloneta-kvarteret. I det område finder du restauranter til frisk fisk og skaldyr, og selvfølgelig de klassiske spanske tapas. Gå en tur ned ad promenaden og nyd atmosfæren ved havet, hvor lokale gå tur med deres hunde, cykle eller mødes med deres venner.

For den perfekte solnedgangsoplevelse, tag ned til Barceloneta strandet for at mærke sandet under dine fødder og den kølige havbrise i dit hår.

Før du tager til stranden, så tage forbi et lokalt supermarked og køb en flaske vin eller en flaske cava til at tage med på stranden! 

Barceloneta Strand

Barceloneta Stranden er en strand beliggende på Barcelonas nordlige kyst og tilbyder nogle af de mest ikoniske udsigter over Barcelonas skyline.

Om sommeren er Barceloneta Stranden et af de mest populære strandområder i Barcelona blandt lokale og turister. Området er perfekt, hvis du ønsker at tilføje en mere badeferiefølelse til din venindetur til Barcelona.

Så længe vejret er varmt, er Barceloneta Beach også kendt for sine livlige strandfester. Efterhånden som aftenen sætter ind, bliver stranden levende med musik, dans og livlige festligheder. Det er det perfekte sted at have det sjovt med veninderne i Barcelona.

Find et sted på stranden for at dele et glas vin og nyd solnedgangen med dine veninder, inden du tager tilbage til byen til middag.

Middag på Luigi Ristorante

Afslut din første dag i Barcelona på den italienske restaurant Luigi Restaurant tæt på katedralen i Barcelona.

Luigi Ristorante er en af de bedste italienske restauranter Jeg har prøvet i Barcelona – og jeg har prøvet et par stykker, fordi min mand er vild med italiensk mad.

Luigi Ristorante er en stor resturant med en indretning, der blander det moderne med en traditionel middelhavsfølelse. Det unikke ved stedet er, at kokkene tilbereder pizzaerne lige foran dig på små åbne arbejdsstationer.

Beliggenhed: Via Laietana 41

Drinks på Alice Secret Garden

Efter at have nydt et godt måltid på Luigi Ristorante, hvorfor ikke gå for en drink? Hvis du går op ad gaden Via Laietana mod Urquinaona metrostation, finder in herlig bar kaldet Alice Secret Garden.

Alice Secret Garden er en bar indrettet som om den var en del af Alice i Eventyrland. Helt i bagenden af ​​baren har du en smuk udendørs gårdhave dækket af planter.

Det føles virkelig som at træde ind i Alice i Eventyrland! Hvilken bedre måde at slutte den første dag af dine piger til Barcelona på?

Prøv nogle af Alices cocktails eller vine, før du tager tilbage til en god nats søvn!

Beliggenhed: Carrer de Pau Claris 90


Dag 2: Udforsk Graciá – Rooftop, Cava & Kultur

Godmorgen, de damer!

Velkommen til dag 2 af vores Barcelona-tøse getaway! Gør dig klar til cava og kultur i og omkring ​​Graciá!

Brunch på Eat My Trip

Start din morgen med brunch på Eat My Trip, en perfekt tøsset brunchcafé i Barcelona!

Eat My Trip tilbyder forskellige typer æg, toast og lækre pandekager. Har du ikke altid drømt om et bjerg af pandekager med candyfloss på toppen?

Stemningen på Eat My Trip er hyggelig og afslappet. I weekenden kan der blive rigtig travlt, så det er ikke stedet, du har lyst til at hænge ud i timevis.

Så efter en lækker brunch, skal vi ud og udforske det hippe Graciá-kvarter!

Beliggenhed: Carrer del Consell de Cent 378

Udforsk Graciá-kvarteret

Graciá er det perfekte sted, hvis du og dine veninder kan lide at udforske unikke lokale butikker,  kunstgallerier, hyggelige caféer og mange skønne restauranter. Her er der rig mulighed for også at prøve klassiske spanske tapas.

Far vild i de små gader i Graciá, imens du holder øjnene åbne for unikke og hippe steder, du måtte finde på vejen.

Cava Sangria på tagterrassen Ayre Rosselló

For en af ​​de bedste udsigt over den ikoniske Basilica de Sagrada Familia, tag til Terrasse Ayre Rosselló, rooftop-baren på Hotel Sercotel Rosellón.

Tagtoppen ligger to gader fra Sagrada Familia. Fra rooftopen har du en smuk udsigt over Gaudis mesterværk, Sagrada Familia, og en fantastisk panoramaudsigt over Barcelonas skyline.

Rooftop-baren Ayre Rosselló tilbyder en hyggelig og afslappende loungue atmosfære med sofaer og barstole. Vi prøvede rooftop-barens cava sangria.

Cava Sangria er en forfriskende blanding af mousserende cavavin og frugter. Hvor traditionel sangria er lavet af rødvin, juice og frugter, så er cava sangria lavet på cava istedet for rødvin. Det var den perfekte drink til at slappe af og nyde solen og udsigten over Barcelona. 

Rooftop Bar Ayre Rossellór er ekstremt populær. Og det kan være meget svært at få et bord, hvis du ikke booker på forhånd! Reservationerne åbner en uge i forvejen på deres hjemmeside, og du skal være hurtig til at reservere bord på et passende tidspunkt.

Vi besøgte tidligt på eftermiddagen og fandt ud af at den tidlige eftermiddag faktisk er et perfekt tidspunkt at besøge! Der var ikke så mange mennesker, så det føltes ikke overfyldt. Og så var vejret oven i købet helt fantastisk.

Beliggenhed: Hotel Sercotel Rossellón, Carrer del Rosselló 390

Basilica de Sagrada Familia

Efter at have nippet til cava sangria, er det tid til besøg den ikoniske Basilica de Sagrada Familia. Sagrada Familia er et must-see seværdighed i Barcelona, ​​og den skuffer ikke! Men du skal huske at reservere billetter på forhånd!

Basilica de Sagrada Familia er designet af den berømte catalanske arkitekt Antoni Gaudi. Kirken betragtes som hans mesterværk og en af ​​de mest ikoniske vartegn i Barcelona. Basilikaen er den største ufærdige romersk-katolske kirke i verden. Byggeriet startede i 1882 og er stadig i gang den dag i dag.

Vi havde købt en standard entrébillet på forhånd og downloadede Sagrada Familia-appen med billetterne.

Gennem Sagrada Familia-appen er der en audioguide inkluderet i prisen. Audioguiden var meget informativ og let at forstå. Du skal blot huske at medbringe dine egne høretelefoner og downloade appen, inden du tager til Sagrada Familia. I stedet for kun at have at audioguiden kan du også vælge at købe en guidet tur i Sagrada Familia.

For de bedste billeder af Sagrada Familia, kan du besøge de to parker på hver side af basilikaen.

Shopping på Passeig de Gracia og Casa Mila (La Pedrera)

Fra Sagrada Familia, tag mod Passeig de Gracia en af ​​de mest populære shoppinggader i Barcelona.

Passeig de Gracia er det perfekte sted for shopping i Barcelona med sine mange forretninger og tøjbutikker. Så hvis du og dine veninder, også skal nå tid til noget shopping, så bør I overveje at sætte ekstra tid af til at besøge Passeig de Gracia. Heldigvis ligger Passeig de Gracia centralt i Barcelona, så det er let at kommer til og fra.

På Passeig de Gracia ligger også et andet af Gaudis mesterværker, Casa Mila – La Pedrera. Dette var Antoni Gaudis sidste private bolig i Barcelona. Bygningen er et vidnesbyrd om Gaudis innovative stil med dens buede stenfacade og jern-balkoner.

Med et besøg indeni Casa Mila, får du mulighed, for at se den fantastiske detajler inde i bygningen helt tæt på. Og fra taget af Casa Mila, har du endnu en fantastisk udsigt over Barcelona. 

Hvis du ikke har tid nok til et besøg inden i Casa Mila, så stop foran for at beundre facaden. Men hvis du har tid,

Middag i Santa Gual

For at afslutte dagen med en lækker ende, så bestil bord på Santa Gual. Restauranten byder på en hyggelig og intim atmosfære. Menuen er fyldt med lækre lokale catalanske produkter.

Vi kan klart anbefale at prøve Cava Rosada på menuen en pink lækker cavavin og deres mange lækre tapas.

Santa Gual ligger i hjertet af Barcelona tæt på de travle gader Passeig de Gracia og Diagonal. Da Santa Gual kun er et lille og lokalt sted, bliver det nemt travlt. Så det er en god idé at reservere bord på forhånd – især hvis du rejser i en stor gruppe.

Som en ægte spansk restaurant, så åbner Santa Gual ikke før kl. 19.30 og maden vil først serveret omkring kl. 20.00.

Beliggenhed: Plaça de Narcís Oller

Cocktails på Chatelet

Hvis du har lyst til en drink efter middagen, så tjek Gracias baren Chatelet.

Chatelet er en lokal bar med farverig indretning, der serverer specialcocktails. Det er et perfekt sted at afslutte dagen og nyde Barcelonas barscene.

Beliggenhed: Carrer de Torrijos 54


Dag 3: Guadi og det gotiske kvarter

Gør dig klar til mere ekstraordinær arkitektur fra Antoni Gaudi og dyk ned i charmerende atmosfære i Barcelonas gotiske kvarter.

Start dag 3 af din venindetur i Barcelona ved at hoppe på metroen. Stå af på Lesseps-metrostationen på den grønne L3-linje og gå til den berømte Park Güell.

Park Güell

Park Güell er på UNESCOs verdensarvsliste og et ikonisk seværdigheder i Barcelona. Parken er et andet af Gaudis mesterværker i byen.

Park Güell er kendt for sine finurlige detaljer. Parkens farverige mosaikfliser, buede stenstrukturer, og fantastiske bygninger er blevet et varetegn for Barcelona. Park Güell er bestemt også et af mine yndlingssteder i Barcelona!

Fra hovedindgangen til parket mødes du af en farverig mosaik-trappe med firben, der kravler op af siderne af et springvandet midt i trappen.

Når du fortsætter op af trappen, kommer du til de berømte farverige mosaikbeklædte altaner med udsigt over hovedindgangen. Herfra har du en fantastisk panoramaudsigt over Barcelona og Sagrada Familia.

Brug lidt tid på at vandre rundt i andre dele af den smukke park med de fantastiske udsigter over Barcelonas skyline, imens du nyder en pause fra den travle by.

Det er også en god idé at købe billetter til Park Güell på forhånd. Normalt er det nok at købe dem et par dage i forvejen. Hvis du vil have en sjov oplevelse med dine veninder, så book et professionelt fotoshoot i Park Güell til at forevige jeres tur til Barcelona.

Når du føler, at du har set nok af Park Güell, så gå tilbage til hovedindgangen og gå tilbage mod Lessep-metroen.

I stedet for at hoppe på metroen, følg gaden Avinguda de la Riera de Cassoles for at besøge Casa Vicens, endnu et af Gaudis imponerende værker.

Casa Vicens

Casa Vicens er Gaudis første store projekt i Barcelona, ​​beliggende i nabolaget Garciá. Denne fantastiske bygning blev oprindeligt bygget som et sommerhus for en velhavende lokal købmand.

Casa Vicens tilbyder en unikt indblik i Gaudis tidlige arkitektoniske arbejde. Husets ydre er en  iøjnefaldende facade med farverige mosaikfliser. Indersiden af huset har smukke detaljer i alt fra lofterne til de håndlavede møbler.

Reserver dit besøg på Casa Vicens på forhånd.

Fra Casa Vicens, hop på den grønne metrolinje L3 fra Fortana metrostationen og tage ind mod centrum for at besøge Casa Battló, et andet af Gaudis bidrag til Barcelona.

Casa Battló

Det berømte Casa Battló ligger lige foran dig, når du kommer op fra metroen ved metrostationen Passeig de Gracia.

Gaudi redesignede Casa Battló i 1904 for en velhavende industrimand. Facaden er prydet med farverige blå-grønne mosaiksten og det buede tag er formet som en drage.

Du kan enten vælge at besøge Casa Battló indeni for fuldt ud at nyde Gaudis arbejde eller bare lave et stop udenfor for at tage billeder.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Guadi’s og modernismens arkitektur i Barcelona, ​​så er denne walking tour om modernisme i Barcelona måske noget for dig og dine veninder.

Fortsæt ned ad Passeig de Gracia, indtil du når den store plads, Plaça de Catalunya. Plaça de Catalunya er et hot spot for næsten alle i Barcelona. Kryds over pladsen, indtil du kommer til begyndelsen af ​​La Rambla.

La Rambla

La Rambla en berømte gågade der er blevet en klassisker at besøge, når man er i Barcelona. .

Gaden er kendt for sin travle atmosfære og er fyldt med butikker, restauranter og caféer. Der er mange gadesælger og -artister på La Rambla, der forsøger at underholde forbipasserende. Og lommetyve er også glade for at udnytte distrationerne til at snubbe ting fra de forbipasserende.

Helt ærligt, så er La Ramb en af mine mindst foretrukne steder i Barcelona. Men du passerer naturligt forbi gaden for at komme til den gamle bydel, det gotiske kvarter, eller Barrio Gótico på spansk.

I den yderste sydlige ende af La Rambla mod Barcelonas promenaden finder du et Columbus-monument og længere nede er Barcelonetta-stranden.

Boqueria-markedet

Det ikoniske og farverige Boqueria-markedet er et sted, du bør besøge, når du er i Barcelona. Market ligger i en sidegade fra Ramblaen. Boqueria-markedet er en madelskers paradis. På market tilbydes en bred vifte af friske frugter og grøntsager, fisk og skaldyr, kød og andre lokale delikatesser.

De fleste kvarterer i Barcelona har deres eget lokale marked, men Boqueria Market er helt sikkert det mest kendte blandet turister.

Hvis du vil have en virkelig lokal oplevelse af Boqueria-markedet, så tilbed dig et paella madlavningskursus, som også tager dig med på shopping på markedet.

Frokost på Señor Piña Terraza Gotico

Fra Boqueria-markedet gå ind i det gotiske kvarter med dets smalle brostensbelagte gader og snub frokost hos Señor Piña Poke Bowls.

Udefra ser Señor Piña Poke Bowls ikke ud af meget, men når du går inden igennem resturanteren finder du en lille udendørs gårdhave.

Señor Piña tilbyder forskellige slags sunde frokost tilbyd, hvor den mest populære er at sammensætte din egen poke bowl.

Personalet taler perfekt engelsk, og det ser ud til at være et meget populært sted blandt internationale studerende og digitale nomader i Barcelona.

Nyd den rolige gårdhave på Señor Piña, før du begiver dig ud for at udforske arkitekturen i det gotiske kvarter.

Beliggenhed: Carrer de la Boqueria 21

Katedralen i Barcelona

Fortsæt ud i det det gotiske kvarter efter frokost, og sæt krydsen mod katedralen i Barcelona.

Katedralen er en eksempel på den fantastisk gotiske catalanske arkitektur som Barcelonas historiske kvarter har at byde på.

Det er muligt at komme ind i katedralen, og med billetten få du også adgang til dens tagterrasse. Du kan købe billetter til katedralen her.

Hvis du har fået nok af kirker efter at have besøgt Sagrada Familia i går, vil et hurtigt stop foran katedralen til et foto også være nok.

Overfor katedralen i Barcelona ved Plaça d’Isidre Nonell finder du den Instagram-berømt vægmaleri med kysselæber.

Vægmaleriet med de kyssende læber, The Kissing Lips Mural

The Kissing Lips Mural er et farverigt fotomosaikvægmaleri. På lang afstand fremstår vægmaleriet som en harmonisk blanding af farver og former, der skaber et par kyssende læber.

Men når du kommer tættere på, vil du fare vild i individuelle historier inden for hvert øjebliksbillede. Hvert billede repræsenterer et unikt øjeblik af frihed, som skulle siges at være essensen af ​​Barcelona.

Gå ned ad gaden på højre side af katedralen for at opleve en gammel Barcelona-klassiker: Pont Del Bisbe eller Bispebroen

Bispebroen, Pont Del Bisbe

Pont Del Bisbe er en nygotisk bro mellem to huse der er blevet et sandt vartegn for Barcelona.

Den smukt dekorerede bro forbinder Palau de la Generalitat, paladset for Cataloniens regering, med Casa dels Canonges, en historisk bygning, som i dag huset et museum for religiøst kunst, Museo Diocesano de Barcelona.

Brug tid på at gå rundt i de smalle gader i dette historiske område for fuldt at værdsætte områdets historiske vindesus. Du og dine veninder kan også deltage i en walking tour i det gotiske kvarter for at lære mere om Barcelonas historie.

Gaden under Pont Del Bisbe er altid travl, og det er svært at få et billede uden en million andre mennesker. For at få et billede uden for mange mennesker, skal du vågne tidligt om morgenen for at komme før folkemængderne.

For kunstelskere, er Picasso-museet også inden for gåafstand fra Pont Del Bisbe. Her kan du opdage den berømte spanske kunstners værker.

Paella madlavningskursus

Barcelonas nærhed til havet gør byen til et ideelt sted at smage Spaniens berømte skaldyrsret, paella.

Paella er oprindeligt fra Valencia, en spansk by længere nede sydpå fra Barcelona. Men den lækker langsomt kogte ris- og skaldyrsret er populær i hele Spanien.

Nyd din sidste aften i Barcelona ved at lære hvordan man laver en rigtig spansk paella med en Paella madlavningskursus.

Gastronomic Arts Barcelona tilbyder en Paella-madlavningskursus inklusive sangria, tapas og et besøg på La Boqueria-markedet for at udvælge ingredienserne til din paella. Paella madlavningskurset finder sted dagligt kl. 11.00, 14.30 og kl. 17.00

The Paella Club tilbyder en Paella madlavningsoplevelse, hvor du lærer at lave paella med et moderne twist. Udover paella-madlavningen inkluderer madkurset også forret og dessert samt et glas cava og vin til måltidet. Paella madlavningskurset finder sted dagligt kl. 17 og varer i 2,5 time.


Dag 4: El Born & farvel til Barcelona

Start din sidste dag i Barcelona med at gå en tur gennem det charmerende El Born-kvarter, inden du tager til lufthavnen.

Morgenmad i El Born

El Born er et populært kvarter i Barcelona, ​​kendt for sine mange restauranter, barer, caféer og butikker.

El Born er et ideelt steder at starte din sidste dag på venindeturen i Barcelona. Vælg en af de mange hyggelige caféer til at start dagen med morgenmad.

Triumfbuen i Barcelona, Arco de Triunfo

Arco de Triunfo de Barcelona er et historisk vartegn beliggende i El Born-kvarteret. Arco de Triunfo blev bygget som indgangen til verdensudstillingen i Barcelona i 1888. Nu står den som indgangen til promenaden, Passeig de Lluís Companys.

I den modsatte ende af Passeig de Lluís Companys fra Triumfbuen finder du Parc de la Ciutadella, en skøn park at udforske, inden du går til lufthavnen.

Ciutadella Parken

Ciutadella Parken, eller Parc de la Ciutadella på catalansk, er en stor park med grønne områder, historiske bygninger, og rolig atmosfære. Parkens store grønne områder er perfekte til picnic, solbadning eller blot slentre igennem.

Gå ikke glip af et besøg i det fantastiske Cascada springvand med skulpturer og strømmende vand.

Længest væk i parken fra Arc de Triumf finder du en lille sø, hvor du også kan leje robåde. Et stenkast fra søen kan du beundre det imponerende catalanske parlament.

Afsted til lufthavnen: Farvel til Barcelona!

Efter en afslappende morgen, hvor du har nydt det sidste af Barcelona, er det tid til at pakke dine kufferter og tag tilbage til lufthavnen.

Du kan enten tage lufthavnsbussen, AeroBus Barcelona, fra Plaça de Catalunya eller tag metroen til lufthavnen.

Farvel, Barcelona! Vi ses næste gang!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.