Om mig

Tak fordi du besøger Becci Abroad!

Du er nok endt op på den her side, fordi du var nysgerrig og gerne ville vide mere om, hvem Becci Abroad er:

Mit navn er Rebecca. Jeg er en snart 30-årig dansk kvinde med en frygtelig travel bug. Det hele startede, da min mor boardede et fly til Thailand med mig på armen inden jeg overhovedet var fyldt to år. Og nu har jeg så boet i Argentina siden 2016.

Min historie

Jeg startede med at rejse alene kort efter, at jeg var fyldt 18 år. Først til London og derefter til Spanien.

Spanien

I løbet af mit første besøg til Spanien, blev jeg fascineret af den spanske kultur. Men også over deres manglende interesse for engelsk. Igennem hele min gymnasietid, havde alle fyldt vores hoveder med, hvor vigtigt det var at lære engelsk.

Men her var jeg, nyudklækket student og endda med mit første fuldtidsjob som receptionist på et hostel i Indreby, hvor jeg snakkede engelsk hele dagen, og ingen udenfor hostel i Sevilla ville snakke andet en spansk til mig.

Jeg var forundret. Og på samme tid, var jeg også fascineret.

Jeg forlod Spanien med et løst jobtilbud fra hostellets manager. Og det tog mig kun seks måneder før jeg var return til Spanien for at prøve lykken som receptionist. Jeg kunne næsten intet spansk overhovedet – men havde et nogenlunde okay engelsk. Jeg var heldig nok til at blive ansat, og jeg endte med at blive i Spanien i næsten to år.

Cuba

Da jeg kom tilbage til Danmark, troede jeg, at det var tid at blive lidt længere. Men sådan blev det ikke! Seks måneder senere, boardede jeg et fly til Cuba.

Jeg endte med at blive i Cuba for i alt fire måneder, imens jeg studerede spansk som fremmed sprog på universitet i Havana.

Efter Cuba, kom jeg tilbage til Skandinavien for to år, og boede i Sverige (Malmø), imens jeg studerede og arbejdede i København.

Som en del af min international bachelor i handel og spansk ved Copenhagen Business School, skulle vi tage et semester i udlandet i et spansktalende land. Jeg valgte Argentina.

Argentina

Det var egentlig kun meningen, at jeg skulle blive i Buenos Aires I et halvt år, men jeg fik den geniale ide (syntes jeg selv på det tidspunkt), at jeg skulle studere min kandidat i Argentina.

To kandidatgrader på spansk og tre forskellige jobs senere, bor jeg stadigvæk i Buenos Aires!

Og det er så historien om, hvordan jeg, de sidste 10 år, har boet længere tid uden for Danmark end i Danmark. I øjeblikket arbejder jeg fuldtid som digital projektleder og scrum master. Hver eneste dag, bruger jeg de spansk og engelske kundskaber, som jeg har tillært mig over årene i udlandet.

Cerro de Catorce Colores - Mountain of Fourteen colors, Argentina

Hvorfor Becci Abroad?

Tilbage i min folkeskole tid, plejede mine venner at kalde mig “Becky” ligesom vi hørte i de amerikanske film og tv-serier vi så om eftermiddagene.

Men vi havde ikke rigtig fået stavning rigtig, og mit kælenavn endte, derfor med at blive stavet: Becci.

I starten af 2000’erne købte min mor webdomænet becci.dk og lavede en website til mig for min fødselsdag.

I mange år brugte jeg ikke domænet til noget, men blev ved med at have min mail forbundet til det. Da jeg begyndte at planlægge at tage til Argentina, begyndte ideen om at starte en rejseblog at spire.

Siden jeg havde boet i Spanien, havde det spansk sprog og de spansktalende landes kulturer fascineret mig, og jeg ville gerne dele denne fascination for Spansk og historie.

Kom under huden!

Becci Abroad er for dem af jer derude, som ikke er interesseret i bare af tage steder hen for at tage et billede af en bygning og køre videre. Det er for dem af jer, som også gerne vil kende historierne bag; stedets historie og de mennesker som bor der historie.

Målet med Becci Abroad er derfor at komme under huden på verdenen og dele disse historier. I øjeblikket, er det primær fokus på Becci Abroad på rejser og historier i Latinamerika, og i særdeleshed Argentina og livet som udlændinge i Buenos Aires.

Siden jeg startede bloggen tilbage i 2016, var jeg udelukket skrevet på engelsk. Og det er kun her for kort tid siden (2022), at jeg er begyndt også at skrive på dansk!

¡Entonces, bienvenido a Becci Abroad!